"Унтерменши с синим паспортом": Російський найманець із Донбасу образив українців-зрадників, які живуть у Москві

Навіть українці-русофіли та зрадники-колаборанти виявилися для радикального "чистокровного" росіянина занадто огидними.

Ігор Мангушев (зліва). Фото: соцмережі.

Росіянин Ігор Мангушев, лідер терористичного загону Enot Corp, що довгий час воював у Луганській області на Донбасі, образив українців. На своїй сторінці в соціальній мережі він заявив, що його "приводять в абсолютний сказ міркування "наших"українців, які перебувають у Москві, про московський політичний порядок". Увагу на скандальний пост звернув блогер із ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Понаїхало в Москву-матушку унтерменшів синьопаспортних, розумієш, заважають добрим і прекрасним корінним москвичам д*пу начальству лизати", – висміяв він обурення найманця у Twitter-акаунті.

"С*ки ви мерзенні, власники синього паспорта, куди ж ви лізете зі своїм свинячим рилом?" – написав Мангушев (позивний "Берег"). "Навіть коли вам дадуть паспорт людини, ви все одно залишитеся унтерменшиною", – додав він.

Зазначимо, згідно з даними волонтерського сайту "Миротворець", у травні 2015 року "Народний Собор" нагородив найманців Enot Corp медаллю "Разом за одне" "за захист російської цивілізації, допомогу Новоросії та виконання спеціальних завдань".


Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...