Упізнай себе: Мережу підірвало відео, в якому показали різні типи людей у спортзалі

У соцмережі продемонстрували кумедні відео, на яких показано, як по-різному поводяться люди на біговій доріжці в спортзалі, передають Патріоти України.

Забавні відео, що зображують різні типи людей під час занять на популярному тренажері, опублікував в Instagram користувач під ніком ignattagiev.

Для кожного прикладу придумані оригінальні назви, що відповідають поведінці під час тренування: Цяця, Бидло, Кульгавий, Качок, Непридатний, Мадель та інші.

"Не важливо, як ви ходите по доріжці, головне що ви йдете", - підписав автор своє відео. Користувачі захоплено прийняли карикатурні образи ignattagiev, проте деякі відзначили, що автор місцями переграє.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...