Управління освіти Києва виявилось розсадником коронавірусу? Кличко зробив тривожну заяву

Хвора директорка школи № 197 відвідувала районне управління освіти. А також спілкувалася з керівниками шістьох інших шкіл.

Захворювання на коронавірус виявили у директорки столичної школи № 197. Держпродспоживслужба встановлює коло контактних осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу КМДА.

"Учора до Департаменту освіти надійшла інформація про підтверджений випадок захворювання на коронавірус у директорки столичної школи № 197. Директорку госпіталізували до лікарні", – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що в школі працюють понад 120 вчителів, керівників гуртків та технічних працівників. А напередодні директорка школи № 197 відвідувала районне управління освіти. А також спілкувалася з керівниками шістьох інших шкіл.

"Три школи, що очолюють директори, які контактували із хворою, є місцями проведення зовнішнього незалежного оцінювання з кількох предметів кожна. Представники Держпродспоживслужби перевіряють навчальні заклади та управління освіти для встановлення кола контактних осіб. Усі, хто мав контакт із хворою, мають перебувати на самоізоляції", – наголосив Віталій Кличко.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...