"Упродовж лютого ми розширимо програму": Зеленський дозволив пенсіонерам витрачати "ковідну тисячу" на комуналку (відео)

Президент Володимир Зеленський заявив, що "ковідною тисячею" можна буде оплачувати комунальні послуги

Втім, зробити це зможуть не усі. Витрачати "ковідну тисячу" на комуналку буде дозволено лише літнім людям, віком від 60 років.

Про це глава держави заявив у відеозверненні після засідання РНБО, передає Depo.ua.

Це нововведення планують внести у правила використання грошей за вакцинацію протягом наступного місяця.

"Упродовж лютого ми розширимо програму для літніх людей. Вони матимуть можливість використати ці гроші на оплату комунальних послуг", – запевнив Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 січня, стало відомо, що у Кабінеті міністрів працюють над дозволом купувати ліки за тисячу гривень, яку громадяни отримали через програму "єПідтримка", для осіб з інвалідністю першої групи.

Сам же Зеленський заявив, що невдовзі "ковідну тисячу" даватимуть вакцинованим віком від 14 до 18 років.

Крім того, президент пообіцяв у програмі "єПідтримка" ще по 500 грн за бустерну вакцинацію.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...