Урядова ініціатива "Капітальний ремонт України": Дорожники епічно осоромились з рекламою програми Шмигаля (фотофакти)

Під Сумами комунальники встановили вздовж траси стенди про капітальний ремонт доріг на стовбурцях спиляних молодих деревець. Відповідні фото опублікував мешканець Сум Іван Кириченко, зазначають Патріоти України.

"В державі грошей на стовпчики не вистачило, не зміг просто проїхати повз", - пояснив він у своєму пості в Facebook.

На кадрах видно, як один з двох великих інформаційних щитів покосився на землю через вагу - тонкі дерева просто не витримали такої тяжкості.

На банерах повідомляється про масштабну урядову ініціативу "Капітальний ремонт України", а також попереджається про проведення дорожніх робіт на двох ділянках автомобільної дороги Р-61 Батурин - Конотоп - Суми, і просять вибачення за тимчасові незручності.

Замовником виступає Служба автомобільних доріг у Сумській області. Підрядник - ТОВ "Роад Констракшн". На одному зі стендів також вказано номер телефону "гарячої лінії" уряду щодо контролю якості: 15-45.

У коментарях до публікації Кириченко уточнив, що стенди розташовані за Миколаївкою (колишня назва - Жовтень) в Білопільському районі.

Також під постом в коментарях користувачка інтернету Яна Касьян додала скрін повідомлення від "Роад Констракшн" зі звітом про роботи їх будівельних бригад з ремонту автодоріг загального користування державного значення на двох ділянках.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...