Уродженець Києва став мільярдером у США

Колишній киянин Макс Левчин, співзасновник PayPal і глава сервісу розстрочки Affirm, став мільярдером. Його статки оцінюються в 2,7 мільярда доларів. Про це повідомляє журнал Forbes, передають Патріоти України.

Affirm розмістилася на біржі NASDAQ 12 січня. Компанія продала 24,6 мільйона акцій по 49 доларів і в результаті цього її капіталізація становила 11,9 мільярдів доларів. До кінця торгів 13 січня вартість акцій Affirm зросла на 98,45% - до 97,24 мільярдів, а капіталізація - до 23,6 мільярда доларів.

Цей стрибок котирувань привів до того, що статки Макса Левчина, якому належить 11% акцій Affirm, зросли до 2,7 мільярдів доларів. Сервіс Affirm почав роботу в 2012 році. Через систему короткострокових споживчих кредитів, він дає можливість покупцям робити онлайн-покупки з відстрочкою платежу. Макс Левчин разом зі своєю сім'єю, що отримала в США політичний притулок, приїхав туди в 1991 році у віці 16 років.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...