Уродженець РФ "поховав" маму: Поліція знайшла чоловіка, який залишив валізу з тілом у Тернополі (відео)

В Одесі затримали чоловіка, який тіло померлої матері запхав у валізу і викинув у центральному парку Тернополя, інформують Патріоти України.

Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, одразу після виявлення валізи правоохоронці провели поквартирні обходи, опитали місцевих жителів, опрацювали записи камер відеоспостереження.

Вже через добу поліцейські встановили особу зловмисника, уродженця Росії, його затримали в Одесі. Встановлено, що у валізі було тіло його 84-річної матері.

За даними поліції, чоловік разом із матір’ю проживав в різних містах України, протягом останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі. "Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла та напередодні померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За результатами проведеного розтину було встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності. Відтак статтю умисне вбивство, за якою було внесено подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, вирішили перекваліфікувати на ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...