Уродженець РФ "поховав" маму: Поліція знайшла чоловіка, який залишив валізу з тілом у Тернополі (відео)

В Одесі затримали чоловіка, який тіло померлої матері запхав у валізу і викинув у центральному парку Тернополя, інформують Патріоти України.

Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, одразу після виявлення валізи правоохоронці провели поквартирні обходи, опитали місцевих жителів, опрацювали записи камер відеоспостереження.

Вже через добу поліцейські встановили особу зловмисника, уродженця Росії, його затримали в Одесі. Встановлено, що у валізі було тіло його 84-річної матері.

За даними поліції, чоловік разом із матір’ю проживав в різних містах України, протягом останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі. "Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла та напередодні померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За результатами проведеного розтину було встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності. Відтак статтю умисне вбивство, за якою було внесено подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, вирішили перекваліфікувати на ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...