Усе через російську мову: Український чемпіон зізнався, чому працює охоронцем в ізраїльській школі

Ексчемпіон Європи у суперсередній вазі Віталій Ципко розповів, чому був змушений працевлаштуватися охоронцем в одній зі шкіл Ізраїлю. В інтерв'ю "Чемпіону" колишній боксер зізнався, що не вивчив іврит через російськомовне середовище, тому був змушений піти не на найкращу роботу, передають Патріоти України.

«Будівельником у мене не пішло. Що й не дивно, адже я вперше взяв у руки перфоратор. Зараз шкодую, що перші роки в Ізраїлі спілкувався з російськомовним середовищем. Втратив з ними час. Іврит так і не вивчив. Тому минулого року влаштувався охоронцем у школу — тут поруч зі мною зараз усі спілкуються на івриті, тож підтягую місцеву мову. Місяць тому додатково записався на курси. Коли опаную іврит, з’явиться більше перспектив. Тут можна за відносно недовгий термін отримати спеціальність, яка має попит на ринку. І, відповідно, заробляти вже непогані гроші», — сказав Ципко.

Зазначимо, що Віталій Ципко провів 26 поєдинку на профі-рингу. В його активі 23 перемоги, в пасиві - три поразки.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...