Усе дуже складно: Меган Маркл не має наміру відновлювати стосунки зі своєю сім'єю

Після того, як герцогиня Сассекська Меган Маркл з принцом Гаррі переїхала до Каліфорнії, фізично вона стала ближче до своїх родичів. Однак відновлювати з ними спілкування монархиня не поспішає з тієї причини, що між ними є величезна соціальна нерівність, передають Патріоти України.

Однин з членів сім'ї Маркл, заявив, що вони, швидше за все, більше ніколи не спілкуватимуться. Він додав, що дружина Гаррі і її родичі вже давно знаходяться в різних соціальних групах. Про це пише видання Fox News.

"Ми явно належимо до різних соціальних класів і більше ніколи не будемо розмовляти. Для мене важлива справжня якісна сім'я. Мені здається, що не потрібно бути тим, ким ви не є, або належати до певного класу, щоб вас прийняли і любили. Відчуження Маркл від її сім'ї – її вибір", – сказав родич, який вирішив не розкривати свого імені. Інсайдер сім'ї сказав, що вони не планують звертатися до герцогині, тому що це не призведе до відновлення стосунків.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...