Усе, як у Харкові із мажоркою Зайцевою: У Росії сталася моторошна ДТП (відео)

Одна з жінок-пішоходів померла на місці, ще сімох людей з травмами відвезли до найближчих лікарень.

У російському Тамбові сталася жахлива ДТП, яка змусила згадати про аварію в Харкові за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, повідомляють Патріоти України.

Як і в харківському випадку, в Тамбові два автомобілі - «Лада Пріора» і «Ніссан» зіткнулися на перехресті, одна з машин вилетіла на тротуар, де якраз стояли люди в очікуванні зеленого сигналу світлофора. Одна з жінок-пішоходів померла на місці, ще сімох людей з травмами відвезли до найближчих лікарень. Стан п'ятьох пацієнтів оцінюється як важкий.

Навіть в'їхавши в натовп, «Ніссан» не зупинився, загальмував він лише після того, як уперся в стіну будівлі. Чому зіткнулися ВАЗ-2110 і «Nissan Murano», зараз з'ясовують слідчі. Не виключено, що, як і в харківському випадку, винними визнають обох водіїв.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...