Усе на 10 кв. метрах: В Одесі продають квартиру-комору із ліжком над туалетом (фото)

В Одесі продають крихітну квартиру – житлова площа становить 10 квадратних метрів. Власник оцінив її вартість у 369,5 тис. грн. Оголошення про продаж виставили на одному з сайтів продажу та оренди житла, повідомляють Патріоти України.

"Продам квартиру-студію з другим рівнем. Ватутіна/Прохоровська, 1/2, 10м, плюс три метри спальна зона, душ, бойлер, облицювання. Квартира потребує косметичного ремонту, ціна 10 000 умовних одиниць", - йдеться в оголошенні.

Квартира складається з однієї кімнати, проте її розділили на два рівні. Частину приміщення огородили і розмістили там унітаз, умивальник та душ. Спальна зона розташована над санвузлом.


Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...