Усе навколо огортає густий чорний дим: У Москві спалахнула потужна пожежа (фото, відео)

Вдень 29 червня у Москві виникла сильна пожежа на базі з шинами. Вогонь поширився на площу понад тисячу квадратних метрів, а небо столиці країни-агресора затягло густим чорним димом. Також відомо, що на місці пожежі було чути кілька вибухів. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За попередніми даними, спочатку загорілося сміттєзвалище. Потім вогонь перекинувся на сусідній склад, де лежать гори автомобільних шин. "На Каширському шосе в Москві велика пожежа. Вона почалася з сміття, що задимілося на невеликій площі, але зараз горить вже більше тисячі квадратних метрів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, пізніше спалахнули складські приміщення біля торгівельного центру "Каширський двір". Там очевидці чули кілька вибухів. Втім, їхньою причиною могли стати газові балони, які зберігалися на складах.

До речі, російські МНСники не в змозі загасити пожежу, площа займання тільки зростає. Через це відомство просить підтримки з повітря.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...