Усе навколо огортає густий чорний дим: У Москві спалахнула потужна пожежа (фото, відео)

Вдень 29 червня у Москві виникла сильна пожежа на базі з шинами. Вогонь поширився на площу понад тисячу квадратних метрів, а небо столиці країни-агресора затягло густим чорним димом. Також відомо, що на місці пожежі було чути кілька вибухів. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За попередніми даними, спочатку загорілося сміттєзвалище. Потім вогонь перекинувся на сусідній склад, де лежать гори автомобільних шин. "На Каширському шосе в Москві велика пожежа. Вона почалася з сміття, що задимілося на невеликій площі, але зараз горить вже більше тисячі квадратних метрів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, пізніше спалахнули складські приміщення біля торгівельного центру "Каширський двір". Там очевидці чули кілька вибухів. Втім, їхньою причиною могли стати газові балони, які зберігалися на складах.

До речі, російські МНСники не в змозі загасити пожежу, площа займання тільки зростає. Через це відомство просить підтримки з повітря.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...