Усе не так, як у Жироні: Ребров розкрив головну проблему Довбика в Італії

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками про адаптацію форварда Артема Довбика в італійській Ромі, передають Патріоти України.

На думку Реброва, Довбику потрібен час, щоб звикнути до стилю Серії А. Минулий сезон нападник провів в іспанській Жироні, де став найкращим бомбардиром Ла Ліги з 24 голами. «Довбику потрібен час. Розумієте, коли він був у Жироні, то команда грала на нього, а у Ромі - ні. Було дуже багато флангових передач саме на Артема. Якщо проаналізувати, то більшість своїх голів в Іспанії він забив з меж воротарського майданчика.

А гравці Роми поки так не грають, не вантажать на Довбика. Хоча у нього в перших двох поєдинках було два непоганих гольових моменти, міг забивати, але влучив у поперечину. Я вірю, що і Рома, як я вже казав, і Довбик особисто, від гри до гри будуть додавати.

Не вистачає Циганкова? Циганков дійсно дуже багато допомагав Довбику у Жироні, активно на нього асистував. Та давайте не забувати і про Савіо, з передач якого Артем забив не один і не два голи. Зараз Довбику потрібен час, щоб адаптуватися до Серії А, до нової команди, до своїх нових партнерів", — цитує Реброва "Український футбол". Нагадаємо, Довбик не відзначився результативними діями за Рому у двох стартових матчах нового сезону.

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...

Оце так! Ірландія зачиняє двері десятків притулків для українських біженців

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:10

В Ірландії суттєво зменшилася кількість українських біженців, які проживають у наданому державою житлі. За рік із таких приміщень виїхали майже 17,5 тис. людей. Уряд закриває десятки центрів, де надають житло українцям, пише The Irish Times, передають ...