Усе не так просто: Пластичний хірург розповів, звідки у Пугачової гарний носик та губи, як у 25-річної

Співачка Алла Пугачова останнім часом помітно змінилася. Відомий пластичний хірург каже, що це все завдяки "процедурам краси", передають Патріоти України.

У мережі часто точаться суперечки з приводу зовнішності Алли Борисівни, оскільки співачці вже 72 роки і вона вражає своїм моложавим виглядом. А її останні знімки в соцмережах і зовсім "убили" наповал шанувальників.

Зірковий пластичний хірург Павло Піманчев вважає, що без втручань його колег тут не обійшлося. "Якщо судити по фото, видно, що легенда вітчизняної естради дійсно зробила пластику обличчя: кругову підтяжку, блефаропластику, ринопластику — носик став красивий, акуратний. Також губи підкачала. В її віці губи навпаки, починають здуватися - а у Алли Борисівни вони, як у 25-річної. Звичайно ж, це пластика", - зазначив хірург у коментарі news.ru. Також експерт зазначив, що 72-річна Примадонна помітно скинула вагу.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно