Усе обличчя в крові: Біля дитячих гойдалок у Дніпрі знайшли мертвого чоловіка

У небіжчика не було при собі жодних документів.

8 жовтня у дворі будинку на проспекті Слобожанському знайшли чоловіка, який лежав на лавці біля дитячих гойдалок. Його обличчя було в крові, жодних ознак життя він не подавав, передають Патріоти України.

Тіло померлого знайшла дівчина, яка вирішила вийти в магазин близько 5:00. Вона кілька разів гукнула незнайомця, але, не почувши від нього відповіді, зателефонувала до поліції та "швидкої". Медики оглянули чоловіка та констатували його смерть. Після цього правоохоронці огородили місце події та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У померлого була розбита голова. Однак чи стало це причиною смерті, належить з'ясувати судово-медичним експертам. За попередньою інформацією, у чоловіка не було при собі жодних документів, а тому його особу поки не встановлено. Візуально, йому було близько 55 років.

Джерело: Інформатор

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...