Усе обличчя в крові та переломи: У Києві пацієнт по-звірячому побив лікаря металевим стільцем (фото)

Зловмисника затримали співробітники муніципальної охорони, обставини цього випадку розслідують правоохоронні органи.

У лікарні №17 в Печерському районі Києва пацієнт напав на лікаря, тричі вдаривши його металевим стільцем. Фото наслідків цього інциденту опубліковано на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний", повідомляють Патріоти України.

Як йдеться в підписі до опублікованих знімків, "хворому" чимось не сподобалися стіни приміщення, в якому він перебував, і він накинувся на лікаря, вдаривши його стільцем.

Зловмисника затримали співробітники муніципальної охорони, обставини цього випадку розслідують правоохоронні органи. "Лікар госпіталізований. У нього струс, множинні рани голови, обличчя, перелом кісток лицьового скелета і передпліччя", - уточнили в повідомленні стан потерпілого.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...