Усе пішло не за планом: ФСБ РФ заарештувала "міністра ЛНР", розвідка повідомила про "чистки"

Через невдачі російських окупантів на фронті в Україні Москва розпочала "чистки" керівників так званої "Луганської народної республіки". Зокрема, ФСБ РФ заарештувала "міністра ЛНР" Ігоря Корнета. Наразі його утримують в слідчому ізоляторі в Ростові-на-Дону. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор" Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р. н., заарештований співробітниками ФСБ Росії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що його арешт викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва "республіки". Зокрема, вони розцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави.При цьому голова "ЛНР" Пасічник докладає зусиль, щоб звільнити Корнета з під арешту та відновити його на посаді.

Нагадаємо, солдати окупаційної армії РФ відмовляються йти в наступ в Україні та саботують накази свого командування. Деякі російські підрозділи – на межі бунту. Так, окупант із Краснодарського краю РФ сказав матері, що "пішов у відмову" від передової – відмовився виконувати "поставлені завдання", оскільки не хоче бути "фаршем".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...