Усе почалося зі звичайного синця: Лідеру "Руки вверх" Сергію Жукову не могли видалити пухлину

Лікарі довго не могли зрозуміти, що відбувається з артистом.

Лідер російського гурту "Руки вверх!" Сергій Жуков зізнався, що йому "відрізали половину тіла" через пухлину. Про це артист розповів у передачі "Ціна красивого життя" на телеканалі Росія 1, передають Патріоти України.

Так, за словами співака, звичайний синець, який з'явився після удару під час концерту, через деякий час перетворився на пухлину. Втім, лікарі не могли зрозуміти, що відбувається з артистом.

"На порожньому місці мене звалило, причому страшно. Незрозуміла історія з хворобою, коли зі звичайного удару все переросло в те, що мені відрізали половину тіла. Я провів три місяці в лікарнях, переніс три операції і не розумів, виберуся я і взагалі чи вийду на сцену. Я говорив: "Кому дати грошей? Везіть мене кудись: до Німеччини, в Ізраїль". А лікарі відповідали: "Ми не знаємо, що у вас, куди ми вас повеземо?",згадує Жуков.

Пізніше співакові вдалося отримати закордонний експериментальний медичний апарат, з яким він ходив два місяці: "Я ходив весь в акумуляторах два місяці, носив в руках цю штуку. Весь в дротах. І тільки вона мене врятувала".

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...