"Усе, що я роблю": Усик розповів, чи планує йти в політику

Чемпіон WBA, WBC, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) не планує починати політичну діяльність після завершення спортивної кар’єри. Про це він розповів у інтерв’ю NV, передають Патріоти України.

"Ні, мені це не подобається (стати президентом України — прим.). Я не вірю в політику. Для мене політика — це коли потрібно іноді сказати те, чого ти не зробиш, а я не міг би домовитися зі своєю совістю.
Усе, що я роблю, і все, що в мене є, формується в діалозі і в згоді з моєю совістю і з самим собою. Якщо країна цього потребуватиме, я буду працювати на неї так, як я роблю це й зараз", — сказав Усик.




"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...