Усе цілком законно: У Чехії скинули мільйон доларів з гелікоптера, люди збирали гроші в пакети (відео)

У Чехії скинули мільйон доларів на поле із гелікоптера. Організував захід блогер Каміл Бартошек, більш відомий як Kazma, повідомляють Патріоти України.

Спершу інфлюенсер і ведучий заявив про організацію квесту, де за планом мав бути тільки один переможець, який виграє мільйон доларів, якщо розшифрує код з авторського фільму Бартошека Onemanshow: The Movie. Проте ніхто не зміг розгадати шифр.

Після цього блогер вирішив над полем розкидати мільйон доларів за допомогою гвинтокрила. Люди, які зареєструвалися на його сайті, отримали на пошту лист, в якому була зашифрована локація поля.

Той, хто розшифрував загадку зміг прибути під Прагу на поле поблизу міста Лиса-над-Лабем. Щасливчики мали шанс ловити гроші і ховати їх у пакети.

На відео можна побачити людей, які бігають полем і ловлять однодоларові банкноти. За словами Бартошека, близько чотирьох тисяч людей прийшли збирати гроші.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...