"Усе витрачу сам": Зірка фільмів про Джеймса Бонда залишить дітей без спадщини

Деніел Крейг впевнений, що люди мають витратити або пожертвувати зароблені ними гроші ще за життя.

Деніел Крейг. Фото: скріншот з відео.

Британський актор Деніел Крейг залишить своїх дітей без спадщини. Про це повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.

Зірка фільмів про агента 007 Джеймса Бонда вважає, що люди повинні витрачати або жертвувати свої гроші, поки вони живі. «Я думаю, що спадок - це дуже неприємно. Моя філософія полягає в тому, щоб позбутися від усього цього або роздати до того, як я піду», - пояснив артист.
Уточнюється, що за картину «Не час помирати» Крейг отримав 18 мільйонів фунтів стерлінгів. Крім того, він володіє будинками в Нью-Йорку і Лондоні. 52-річний Крейг одружений із 50-річною актрисою Рейчел Вайс. У 2018 році у пари народилася дочка. У Крейга також є дитина від колишньої дружини Фіони Лаудон, з якою він розлучився в 1994 році.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...