Усе за кошти міста: Коли постраждалі від вибуху на Позняках зможуть поселитися в нових квартирах (відео)

Всі 12 квартир розташовані в житловому комплексі поблизу парку "Феофанія".

Люди, які постраждали від вибуху на Позняках в Києві, ще не скоро зможуть заселитися в свої нові квартири, які їм видали замість зруйнованих. Це пов'язано з тим, що в них ще не зробили ремонт, а також потрібен час на оформлення документів. Всі 12 квартир розташовані в житловому комплексі поблизу парку "Феофанія", повідомляють Патріоти України.

Представник забудовника запевнив, що вже на початку липня в квартирах можна починати робити ремонт. Він підкреслив, що мешканці цих квартир не заплатять ні копійки за переоформлення документів, а ремонт буде проведено за кошти міста. Напередодні перші чотири квартири вже показали власникам, ще восьми сім'ям обіцяють показати приміщення протягом тижня, так як там ще тривають будівельні роботи.

"Тут планування набагато краще. Тут прекрасна вітальня. Але там були рідні стіни, там було все рідне. Там була моя сім'я. Я зайшла в будинок заміжньою жінкою, а вийшла вдовою і без житла", - зазначила журналістам постраждала в результаті вибуху.

У свою чергу юрист компанії-забудовника попередив, що квартири не можуть передати людям миттєво, так як є певні процедури, передбачені законодавством. "Однак в результаті люди отримають виписку з державного реєстру", - зазначив він.

Джерело: ТСН.ua

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...