Усе за планом? Російські студенти мерзнуть в аудиторіях без опалення, допоки Кремль ракетними ударами намагається заморозити Україну (відео)

Поки Російська Федерація витрачає десятки мільйонів доларів на знищення критичної інфраструктури України, її власні студенти змушені навчатись у пуховиках та шапках. Очевидно, що Москва зацікавлена не в тому, щоби покращити умови для російської молоді, а звести на свій рівень сусідні держави, передають Патріоти України.

Кадри Сіверського технологічного інституту, де майбутні інженери мерзнуть під час пар, опублікував ректор Сергій Карпов на російських Telegram-каналах. У ВНЗ стався збій автоматичної системи регулювання: тепер в одних приміщеннях холодно, в інших надто жарко.

"Нам були потрібні зварювальні роботи, але їх не могли раніше зробити, щоб не захолоджувати будівлю. Дочекалися, коли потеплішає до -15, провели зварювальні роботи. Зараз у всіх аудиторіях нижче 18 градусів немає. А у 225-й, де зняли це відео, зараз +20", – пояснив керівник.

Ректор наголосив, що системи "клімат-контролю" не могли працювати нормально в умовах суворої російської зими. Проте керівництву регіону, не кажучи вже про центральну владу, піклуватися про дітей з 24 лютого просто ніколи.

Кабмін ухвалив важливе рішення по виплаті у випадку гибелі військовослужбовця

субота, 18 травень 2024, 7:47

Війна - дуже жорстока річ, і український військовий, який йде у бій, усвідомлює, що робить це для того, щоб знищити ворога, вважає міністр юстиції Денис Малюська. Також існує ймовірність того, що й сам воїн може не повернутися живим. Але моральний ста...

Раді пропонують більше не саджати ухилянтів до в'язниці: Ось що передбачає новий законопроект

субота, 18 травень 2024, 6:58

У відповідності до чинного законодавства, якщо військовозобов'язаний пройшов ВЛК, був визнаний придатним до військової служби, але на збірний пункт за бойовою повісткою не прибув, таке правопрорушення карається позбавленням волі. . Йдеться про статтю 3...