Усе за планом? У Росії на тлі війни проти України різко зріс попит на допомогу психологів та лікування від алкоголізму

Жителі країни-агресора Росії, яка майже два роки веде повномасштабну війну проти України та зазнає великих втрат, почали все частіше звертатися за допомогою до психологів. Крім того, у РФ зріс попит на фахівців, які можуть допомогти подолати алкогольну залежність, передають Патріоти України.

Про це йдеться у даних на російському інтернет-сервісі для розміщення оголошень "Авіто". Результати публікують російські видання.

Як йдеться у повідомленнях росЗМІ, у січні та лютому 2024 року жителі РФ шукали психологів на цьому ресурсі на 35% частіше, ніж у 2023 році. Водночас попит на фахівців з лікування від алкоголізму зріс на 85%.

Часто росіяни шукають дитячих психологів – на них попит у другому місяці року виріс на 63% порівняно з цим же місяцем минулого року. Також особливо затребуваними виявилися сімейні психологи – попит цих фахівців зріс на 52%.

Також росіяни почали часто шукати на сервісі консультації сексологів (попит зріс на 9%) та гіпнотерапевтів (попит збільшився на 60%). Також росЗМІ пишуть, що перший рік війни в Україні попит на психологів у країні-агресорі підскочив майже на 63%.

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...