Усе закінчилось сумно: На Київщині поліцейський вистрілив у чоловіка, який кинувся на нього з сокирою

У Київській області 23-річний хлопець агресивно поводився з матір'ю та погрожував їй сокирою. Про це повідомили у поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався 9 жовтня у одному із сіл у Броварському районі. "Коли поліцейські зайшли до помешкання, кривдник кинувся із сокирою на правоохоронців. Працівник поліції попередив про застосування спецзасобу для відстрілу гумовими кулями, здійснивши постріл вгору. Однак, чоловік не реагував, після чого поліцейський вистрелив в нападника", - йдеться у поідомленні.

Пораненому викликали "швидку", але врятувати життя не вдалось. Відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Також призначено службове розслідування щодо дій поліцейських.

А могли б послужити країні: Стало відомо, скільки чоловіків загинули при спробі незаконного перетину кордону

середа, 9 жовтень 2024, 16:30

Більше ніж 40 українців загинули, намагаючись незаконно перетнути кордон, здебільшого через річки та гори. Прикордонники неодноразово рятували людей, які блукали в горах і опинялися на межі виснаження, передають Патріоти України. Про це на брифінгу пов...

Наказ є, але з нюансами: У ТЦК пояснили, чи будуть мобілізовувати чоловіків віком 50−60 років

середа, 9 жовтень 2024, 16:22

Попри те, що у директиві Командування Сухопутними силами є положення, які обмежують мобілізацію громадян віком 50−60 років, прямої заборони на їхню мобілізацію немає. Про це розповів начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Сумського обласного ...