"Усе заради Перемоги": Заступник голови Одеської військової адміністрації обурив допомогою для ЗСУ (фото)

Заступник голови Одеської військової адміністрації обурив місцевих допомогою для Збройних сил України. Так, депутат райради Аркадій Мкртичян виклав допис про передачу трьох автомобілів українським військовим від заступника голови Одеської військової адміністрації Григорія Діденка, передають Патріоти України.

Мкртичян зазначив, що авто потребують ремонту та закликав звертатися до нього охочих допомогти. Тим часом, у коментарях одесити обурюються через стан транспорту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...