"Ушлепок, с*ка!": Росіянка побила таксиста з вадами слуху і погрожувала його "знищити" (відео)

У Росії пасажирка таксі побила водія з вадами слуху. Жінка накинулася на чоловіка з кулаками через те, що він відмовився виконувати замовлення. Причина відмови була цілком логічною - в машину сіло занадто багато пасажирів. Про те, що трапилося повідомляє Telegram-канал Life Shot, передають Патріоти України.

Так, таксист з вадами слуха живе у російському місті Енгельс. Він отримав замовлення, онак прибувши на місце виклику, побачив, що людей занадто багато. Чоловік відмовився виконувати замовлення, бо замовники вказали невірну кількість пасажирів, через що вартість послуги виявилося заниженою.

Пасажирка, почувши відмову такстиста, почала кричати. Вона грубо виражалася прямо при дітях, які були разом з нею в авто. "Ушлепок, с*ка, я його зараз знищу!"- кричала росіянка, завдаючи ударів таксисти.

Жінка тягнула водія з вадами слуху за волосся, била кулаком по обличчю. Таксист намагався закрити голову від ударів, проте агресивна росіянка все одно примудрялася його бити. Відео зняв сам таксист, перед початком скандалу чоловік встановив свій телефон біля керма. Чи покарана агресивна росіянка за побиття таксиста і чим закінчився скандал - не повідомляється.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...