Усі будуть "під ковпаком": На Львівщині працівники ТЦК носитимуть бодикамери

У Львівському обласному ТЦК та СП анонсували, що залучені до проведення мобілізації в області військові, використовуватимуть бодикамери. Про це поінформувала Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України.

У заяві вказано, що відтепер військовослужбовці ЗСУ, які виконують завдання Генштабу з мобілізації населення Львівщини, під час щоденних патрулювань та проведення оповіщення громадян використовуватимуть бодикамери.

У ТЦК також звернулися до громадян, які майже за два роки повномасштабної війни досі не стали на військовий облік, "виправдовуючи свою безвідповідальність повторюванням повідомлень і тез, які активно ширяться ворожими ІПСО та направлені на зрив мобілізаційних заходів".

"Майте на увазі, що під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до територіального центру комплектування на випадок, якщо виникне необхідність проаналізувати подію, що трапилась, і об’єктивно розбиратись у конфліктних ситуаціях", – наголосили в установі.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...