"Усі кажуть, що я змінилася": Даша Астаф'єва розповіла про коханого, якого зустріла під час війни (відео)

У програмі Тихий вечір з Оленою Кравець співачка та ведуча Даша Астаф'єва, яка активно волонтерить у Києві, зізналася, що зустріла нове кохання під час війни, передають Патріоти України.

Артистка зазначила, що зараз насолоджується життям та цінує кожну хвилину. «Я не дотримуюсь жодної дієти, не дотримуюсь графіка. Я думаю, я, як і кожен українець зараз виживаю, насолоджуюся життям, ціную кожну хвилину. Займаюсь лише тим, чим хочу» — говорить Даша.

Астаф'єва розповіла і про свого нового обранця, з яким познайомилася після початку повномасштабної війни. Ім'я коханого Даша поки що приховує.

«Він високий. У нього такі ж, як і в мене зелені очі. Так, я закохана. Усі кажуть, що я змінилася. Як таке диво могло статися? У мене, мабуть, є така риса, що не все як у людей. Усі розлучаються, а я зустріла кохання свого життя і дуже рада. Це дуже рятує. Це, мабуть, єдине, що мене рятує - близькі та родина. Саме моя кохана людина надає мені сил і віри в те, що все далі має сенс і ми маємо продовжувати прокидатися. Чесно кажучи, коли почалося вторгнення, ми були не разом, я сказала: „Все“. Я прощалася щодня, бо говорили, що окупанти біля центру, а я мешкала в центрі. Це єдина людина, яка не знала, що на нас чекає, але змушувала мене продовжувати ховатися, спускатися в бомбосховище, продовжувати жити, піклуватися про себе та близьких. Навіть зараз він мене постійно мотивує. Кохання для мене у 2023 — це продовження і сенс», — розповіла співачка.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...