Усі речі в квартирі залишилися на своїх місцях: Мережу сколихнуло дивне зникнення цілої сім'ї в РФ

Як вдалося з'ясувати слідчим, сім'я мала в боргу великі на той час гроші. І ці гроші, які голова родини позичив у знайомих, пропали разом зі зниклим В'ячеславом Тюріним.

У мережі обговорюють таємничу історію зникнення сім'ї в Росії, яка сталася 30 років тому, але отримала новий поворот, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Комсомольская правда".

Інцидент трапився 14 липня 1989 року на півдні Волгограда. Там протягом одного дня з різницею в кілька годин зникли мати, батько і їхня 16-річна донька Світлана. Спочатку рано вранці поїхав у своїх справах 38-річний В'ячеслав Тюрин. Його дружина, 42-річна Таїсія, в той день збиралася в технологічний технікум, де навчалася донька. Їй потрібно було забрати якісь документи. Але до технікуму вона так і не доїхала. І більше на зв'язок вона не виходила. А ввечері зникла і дочка. З того дня ніхто нікого з членів сім'ї більше не бачив. Через 30 років волгоградські слідчі відновили розслідування цієї загадкової справи.

Мобільників за часів СРСР ще не було. Зателефонувати можна було тільки додому, та й то, якщо був стаціонарний телефон. Так що 16-річна Світлана весь день залишалася вдома, чекала батьків.

"Увечері їй подзвонив знайомий, запитав, коли буде батько. Вона відповіла, що, напевно, годині об одинадцятій. Потім зібралася на вулицю, нібито навіть зустрічати батьків. Вийшла з собакою з квартири. І більше її теж ніхто не бачив. Від всієї родини залишився тільки старший син. У той час він служив в армії", - розповів старший слідчий Красноармійського СО СУ СКР по регіону Максим Мурченко.


Відомо, що з квартири нічого не зникло. На своїх місцях залишилися гроші, документи і речі родини. Як вдалося з'ясувати слідчим, сім'я мала в боргу великі на той час гроші. І ці гроші, які голова родини позичив у знайомих, пропали разом зі зниклим В'ячеславом Тюріним.

"У цій справі був і підозрюваний. Але довести його причетність до зникнення сім'ї тоді так і не вдалося. Сам він не зізнався, доказів проти нього особливо не було. Ця людина зараз жива, ми з ним спілкувалися, від поліграфа він відмовився. Каже, що не причетний. Але, швидше за все, він спільно з кимось вивіз їх, убив і десь закопав. Правда, довести цю версію поки немає можливості. Працюємо, звичайно, але через 30 років, це куди проблематичніше", - додав правоохоронець.

Пізніше зниклі у Тюріна гроші в підсумку знайшли у одного з проходили справі. Його тоді засудили, але за іншими статтями. А ось тіл поки не виявляли. Слідчі направили запити, але відповіді ще не прийшли. Правоохоронці просять усіх, хто знає щось про зниклу сім'ю, відгукнутися.

"Ми періодично піднімаємо справи минулих років, які були припинені, для відновлення слідства. Зараз у нас є нові експертизи, які дозволяють багато що встановити. Раніше такого не було, тієї ж генетики, яка дає більшість відповідей. Позитивний досвід розслідування таких справ є", - заявив слідчий.

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...