Усі загинули: На Чернігівщині на міні підірвалося авто з грибниками (фото)

У районі села Шестовиця на Чернігівщині на міні підірвався автомобіль із грибниками. У результаті четверо чоловіків загинули. Про це 2 жовтня повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, на пошуки зниклих чотирьох чоловіків, які виїхали збирати гриби, вирушили співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники знайшли тіла загиблих поблизу села Шестовиця. Там же був автомобіль, що вибухнув на міні.

На місці працює поліція, рятувальники та піротехніки."Не забувайте про небезпеку, яку залишили після себе окупанти. Жодні гриби або пікніки в лісі не варті вашого життя. Використовуйте рекомендації ДСНС", – закликав заступник голови ОП.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...