Усі загинули на місці: В Яремчому авто впало в прірву (фото, відео 18+)

У місті Яремче (Івано-Франківська область) у середу, 7 липня, авто злетіло з дороги і впало у прірву. Внаслідок ДТП загинуло четверо осіб – усі, хто був у салоні. Про аварію на трасі Н-09 повідомила пресслужба обласного ГУ Національної поліції на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Жертвами стали 29-річний водій, 29-річна жінка (обоє – жителі Кропивницького), 37- і 38-річні чоловіки (жителі Яремчого). Всі померли на місці інциденту. Копи встановили, що аварія сталася вночі. Довгий час про це не було відомо. Тільки вранці середи місцева жителька виявила перевернуте авто й об 11:45 зателефонувала до поліції.

Автомобіль Volkswagen Tiguan рухався в напрямку Микуличина. На заокругленій ділянці дороги водій не впорався з керуванням, що призвело до смертельної аварії. Транспортний засіб вилетів із проїжджої частини і потрапив в обрив, де перевернувся на дах.

За інформацією ZAXID.NET, загиблі жителі Кропивницького – це чоловік і дружина, ще двоє пасажирів-чоловіків (місцеві жителі) були братами. За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці почали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК.

Як писала пресслужба ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, тіла жертв ДТП рятувальники витягували з деформованого позашляховика за допомогою спецобладнання.

На фото з місця аварії зазнімковано, що авто отримало серйозні пошкодження. Усередині салону, на вибитому склі та зовні автомобіля видно патьоки крові.

ЗМІ також повідомили, що на місці дороги, де авто вилетіло в прірву, повинні бути встановлені відбійники, але після ремонту їх там так і не поставили.

Обережно, є кадри 18+!

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...