"Уся Англія зараз - це Джордж": Реакція первістка Вільяма та Кейт на гру в фіналі Євро-2020 стала мемом (відео)

Старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон зворушив соцмережі своїми щирими емоціями під час матчу Італія-Англія, зазначають Патріоти України.

7-річний син герцогів Кембриджських, третій в черзі на престол Великобританії, принц Джордж, разом з батьками спостерігав за напруженим матчем Англії і Італії у фіналі Євро-2020. Фото і відео королівського подружжя на трибуні лондонського стадіону Вемблі широко обговорюють у соцмережах.

Користувачів зачарувало, як емоційно реагував маленький принц на гру.

Зокрема, коли на другій хвилині матчу британський гравець Люк Шоу забив гол у ворота італійців, Джордж був у захваті, щиро розсміявся та міцно обняв свою маму - Кейт Міддлтон.

Реакція Джорджа одразу стала мемом, її почали активно обговорювати вболівальники у Twitter. Деякі з них відзначили, що готові переглядати ролик вічно.

Така емоційна підтримка принца не змінила ходу гри: після серії пенальті перемога в чемпіонаті Європи з футболу дісталася Італії.

Джордж дуже засмутився після поразки улюбленої збірної, знімки з ним, засмученим, зворушили фоловерів.

"Уся Англія зараз - це Джордж", - відзначив один з них у своєму пості.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...