Усіх переконував, що кудись поїхала: Китаєць розчленував дружину і перемолов її тіло в м'ясорубці

У Китаї судять чоловіка, який задушив і перекрутив на м'ясорубці власну дружину. Про це повідомляє South China Morning Post, передають Патріоти України.

Як повідомляється, злочин було скоєно ще минулого року. Тоді 55-річний Сюй Гуолі заявив, що його дружина пішла з дому і навіть призначив нагороду за інформацію про її місцезнаходження. Однак через деякий час став підозрюваним у її вбивстві.

Вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці дійшли висновку, що жінка не покидала будинок. Тоді фахівці перевірили сміттєпроводи та каналізацію будівлі та знайшли сліди ДНК зниклої жінки.

З'ясувалося, що Сюй Гуолі накачав дружину ліками, заклеїв їй рот скотчем і задушив. Потім він переніс тіло у ванну, розчленував і перекрутив на м'ясорубці. Згідно із заявою суду, деякі частини тіла були змиті в унітаз, а інші викинуті в сміття. Як повідомляється, слухання завершилося обвинувальним вироком, який буде оголошений пізніше.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.