"Усю ніч звідти чули шуми!": Жінка знайшла в орендованому будинку приховану кімнату, де горіло світло (відео)

Гостя Airbnb була перелякана, коли виявила, що двері в її орендованому помешканні ведуть до прихованої кімнати, передають Патріоти України.

Зена Габаші забронювала підвальну квартиру в Чикаго через компанію, що займається орендою нерухомості для відпочинку, і була шокована тим, що знайшла те, що вона описала як "приховану камеру". "Знайшла кімнату, якої не було в списку Airbnb", - підписала вона відео, яке опублікувала на TikTok.

У кліпі під зловісну музику показано звичайну на вигляд спальню, а потім камера переходить до одних із дверей, які вона відчиняє і відкриває темну, схожу на підвал кімнату з цеглою, деревом та іншими предметами. Серед цих предметів були "дерев'яні двері з замками" і "ланцюги на землі", а ще одні двері вели "ще далі вглиб" будівлі, розповіла Габаші в інтерв'ю Newsweek.

Габаші з Канзас-Сіті, штат Міссурі, розповіла, що зареєструвалася в готелі близько 4 ранку 30 грудня 2023 року і мала намір лягти спати, але не змогла цього зробити після того, як зробила знахідку.

"Я помітила, що в будинку було дуже багато випадкових дверей, які ніколи не були вказані в списку", - сказала вона. "Готуючись до сну, ми з двоюрідною сестрою помітили, що в одній з кімнат, яка була замкнена, горить світло. Ми вирішили спробувати відчинити її... Я взяла вилку і змогла відчинити двері. Тоді я і побачила її".

Габаші розповіла, що вони з сестрою побігли до іншої кімнати, щоб повідомити матір, яка "теж злякалася, тому що цього не було в списку, і це мало моторошний вигляд".

Вона розповіла, що вони заблокували двері столом, але не змогли заснути. "Ми не спали до ранку, продовжували чути шуми, і перед тим, як піти, я вирішила зняти це відео, і воно несподівано стало вірусним!" - сказала вона.

Набув десятки мільйонів та 53 земельні ділянки: Колишній топчиновник Сил логістики ЗСУ постане перед судом

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:55

Правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації колишнім начальником Центрального управління продовольчого забезпечення тилу Командування Сил логістики Збройних Сил України. Обвин...

Засновник корпорації KADORR Group та власник видання Kyiv Post: Помер відомий український бізнесмен

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:15

В понеділок, 28 жовтня, помер відомий український бізнесмен арабсько-сирійського походження, засновник будівельної корпорації KADORR Group та власник видання Kyiv Post Аднан Ківан. Про це йдеться в повідомленні на сторінці KADORR Group у Facebook, пере...