Успіх Зеленського спокою не дає: Коломойський на Новий рік грав у мюзиклі "Лускунчик" (відео)

Серед глядачів були присутні бізнес-партнери Коломойського Геннадій Боголюбов і Михайло Кіперман з сім'єю.

Скандальний олігарх Ігор Коломойський, відзначаючи Новий рік у Буковелі, «засвітився» в ролі артиста. Про компанію, яка відпочивала в українських Карпатах, розповів нардеп від «Слуги народу» Ігор Фріс, передають Патріоти України.

За його словами, бізнесмен Ігор Коломойський брав участь в аматорському спектаклі «Лускунчик». При цьому, нардеп зазначив, що свою роль бізнесмен не співав, а виходив і декламував певні речі. Політик не зміг згадати, яка роль дісталася Коломойському, але «було цікаво».

«Там таке складне ім'я цього героя було... Він грав головного персонажа, тобто власника того будинку, так би мовити, де це відбувалося», - сказав Фріс.

Крім того, він зазначив, що на мюзиклі були присутні бізнес-партнери Коломойського Геннадій Боголюбов і Михайло Кіперман з сім'єю.

Джерело: Прямий

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...