"Успіхів!": Ярмоленко вчить фанатів "Вест Хема" української мови

Андрій Ярмоленко. Фото: Факти.

Один з лідерів збірної України, футболіст англійського «Вест Хема» Андрій Ярмоленко, який здобув з національною командою путівку на Євро-2020, провів лінгвістичний майстер-клас для уболівальників лондонського клубу, повідомляють Патріоти України.

ФК «Вест Хем» опублікував в Twitter відео, на якому Андрій пропонує фанатам спробувати вивчити якусь іноземну мову. Зокрема, наш легіонер запропонував почати зі слова «Успіхів» українською мовою.

«Молоді "молоти", ви можете вивчити іншу мову? Хочу, щоб ви спробували навчитися говорити щось українською мовою! Не забудьте потім показати нам свої успіхи», - свідчить підпис під відео на офіційній сторінці «Вест Хема» в Twitter.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...