"Устроили геноцид собственного народа": Блогерка з Дніпра закликала "скинути" владу через відключення світла (відео)

У Дніпрі місцева блогерка оскандалилася своїм коментарем щодо подій у Києві, де більше десятка людей перекрили рух трамвая по колії через відсутність світла. Жінка закликала до повалення влади. На своїй сторінці в інстаграмі жінка опублікувала фото з Києва і написала обурливий коментар. Після хвилі хейту вона вирішила закрити свою сторінку та змінити нікнейм, але це не допомогло, зазначають Патріоти України.

Блогерка вже записала вибачення

За словами блогерки, нібито відключення світла є "актом геноциду" проти українців з боку влади. Тобто не з боку Росії, яка щотижня завдає ракетних ударів по енергетичних об'єктах.

Зміна нікнейму та закриття сторінки в інстаграмі не допомогло жінці – її знайшли співробітники СБУ. У мережі вже з'явилося відео з вибаченнями за заклики. За словами жінки, у той момент вона була на емоціях, бо через відключення світла не може приготувати їжу своїй дитині. Тому блогерка просила вибачення перед українцями за свій коментар.

Варто відзначити, що у Києві напередодні понад десяток людей перекрили рух трамвая, мовляв, у них світла немає, а трамвай на електриці працює. Раніше протест проти відключення був в Одесі.

Центр стратегічних комунікацій напередодні повідомляв, що у росіян уже цілі методички щодо маніпуляцій українцями на тлі відключень світла, спричинених ракетними ударами Росії. Ворог намагається перекласти провину за відсутність електроенергії на українську владу та змусити українців виходити на протести. Для ІПСО у росіян є заготовлені фрази та картинки, які поширюють у коментарях українських телеграм-каналів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...