Усик привітав з перемогою казахського боксера, який нокаутував росіянина (відео)

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Олександр Усик привітав казахського боксера Жанібека Алімханули з успішним захистом титулу IBF у середньому дивізіоні, передають Патріоти України.

Алімханули в 9-му раунді нокаутував уродженця Росії Андрєя Михайловича, який виступає під прапором Нової Зеландії. «Вітаю! У тому ж дусі, так само сильно. Вітає вся моя команда. Брате, обіймаємо!», — сказав Усик під час відеодзвінку з Алімханули.

31-річний Алімханули є володарем титулів WBO та IBF у середній вазі. На професійному ринзі він здобув 16 перемог (11 КО) і не зазнав жодної поразки.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...