Усик "зчепився" з Селезньовим через українську мову: Перемогла "солов'їна" (відео)

Український ексфутболіст "Колоса" Євген Селезньов взяв участь в студії онлайн-сервісу Megogo перед матчем "Шахтаря" в Лізі Європи, і під час ефіру заговорив українською мовою, на що звернув увагу ведучий Володимир Кобельков.

У відповідь на репліку Кобелькова, Усик, який також був присутній в студії, заявив, що він перед ефіром запропонував Євгену говорити українською мовою.

"А Женя мені у відповідь: "І ти будеш?", а я йому "Звичайно, ми ж медійні люди, можливо, будемо працювати на телебаченні". До того ж вступив в дію мовний закон 16 січня, що потрібно в ефірі говорити українською", – сказав Усик.

В наступний момент боксер звернувся до футболіста з проханням "говорити, як зручно", на що той у відповідь жартома поцікавився, якою рукою його вдарить Усик, правої або лівою.

"Я безкоштовно людей не б'ю", – жартома відповів Усик, додавши похвалу на адресу Селезньова, що навіть коли можна перейти на російську, він намагається говорити державною мовою.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...