Усик зламав щелепу в бою з Ф’юрі? Команда боксера прокоментувала чутки

Інформація про можливий перелом щелепи у нового абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО) після перемоги над Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) не відповідає дійсності. Про це повідомив промоутер боксера Олександр Красюк.

Як відомо, після тріумфальної перемоги над Ф’юрі Усик потрапив до лікарні. У ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що українець, можливо, зламав щелепу під час поєдинку. Однак Красюк запевнив, що це неправда.

«Треба було провести перевірку щелепи. Нічого прямо такого, але процедуру потрібно було виконати. Проте про перелом щелепи не йдеться. Нічого нового, це старе, в Усика це вже довгий час», – зауважив промоутер.

Відстрочка по догляду: Що зміниться від 1 липня в Україні і які нюанси варто знати

понеділок, 1 липень 2024, 8:58

ТСН.ua розбирався, які категорії чоловіків отримають відстрочку від мобілізації від 1 липня, а хто втратить таке право, передають Патріоти України. В Україні зазнали змін правила щодо мобілізації. Зокрема, це стосується і відстрочки від призову на вій...

Були знайомі з дитинства: Подружжя із Нідерландів зробило подвійну евтаназію - і померло в один день

понеділок, 1 липень 2024, 8:05

Подружжя із Нідерландів, яке прожило разом майже 50 років, добровільно завершило своє життя через подвійний акт евтаназії, передають Патріоти України. У Нідерландах такий спосіб смерті є легальним. Це можливо, якщо людина добровільно про неї просить, а...