"Діряві ЗМІ - не побоюся цього слова": Усика розлютило запитання про відсторонення Ломаченка від боксу

Український чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) не зміг стримати емоцій після новини про тимчасове усунення колеги Василя Ломаченка (16-2, 11 КО). Як уже згадувалося раніше, це рішення ухвалила Атлетична комісія американського штату Нью-Йорк, зазначають Патріоти України.

Усику не сподобалося, як журналісти висвітлили відсторення Ломаченка від боксу Нещодавно стало відомо, що Атлетична комісія штату Нью-Йорк, як це прийнято у боксі, тимчасово відсторонила українського боксера Василя Ломаченка та його суперника від боїв з метою збереження їхнього здоров’я після важкого поєдинку.

За словами Олександра Усика, вітчизняні ЗМІ розігнали на рівному місці сенсацію, оскільки комісії різних Штатів і регіонів у країнах, де відбуваються поєдинки, найчастіше після чудових і барвистих боїв усувають спортсмена на деякий час для їх відновлення.

"Діряві ЗМІ — не побоюся цього слова, треба називати речі своїми іменами, пишуть усілякі дурниці. Вони брешуть, просто дурять своїх читачів. Василь Анатолійович обов’язково скоро повернеться на ринг, як тільки відпочине та з’явиться наступний опонент", – наголосив Олександр Усик.

Український чемпіон не забув також нагадити про те, що його також на три місяці відсторонили від боїв після перемоги над британцем Ентоні Джошуа. Чому відстороняють боксерів Варто звернути увагу на те, що усунення боксера після бою – звичайна практика, якщо він побував у нокдауні або був нокаутований, щоб зберегти здоров’я спортсмена. Проте, що важливо розуміти, у Ломаченка нічого з цього не було.

До прикладу, після бою Фьюрі – Уайлдер обидва боксери були відсторонені, тому що побували в нокдаунах, а американець до того ж програв нокаутом. Британець уже своє усунення відбув, а Уайлдер заборонено повертатися на ринг до квітня наступного року, — йдеться в повідомленні.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...