Увага на дорогах! Синоптики уточнили прогноз погоди на вівторок, 6 грудня

Температура вночі становитиме 0...-5°С, вдень від -1°С до +4°С, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

"У західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця. На решті території мінлива хмарність, але без опадів", − ідеться у повідомленні.

Температура вночі становитиме -6...11°С, у східних областях до -14°С, на півдні країни -3...8°С, вдень від -4°С до +1°С, на півдні Одещини +2...7°С. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині місцями пориви 15-18 м/с.

У Києві завтра також домінуватиме мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура по області вночі становитиме -6...11°С, а вдень -1...4°С. У столиці вночі похолодає до -9...11°С, вдень термометри покажуть -2...4°С.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...