Увага на дорогах: Україну накриють дощі зі снігом (карта)

Вихідні в Україні почнуться з опадів на заході, півночі та місцями в центральних областях. Разом з дощами та снігом сьогодні в ці регіони прийде невелике потепління, проте на Лівобережжі України все ще буде мороз, зазначають Патріоти України..

Так, на заході України сьогодні буде досить мокро. Повсюдно очікуються невеликі дощі, місцями - зі снігом. Тут переважатиме невелика хмарність. Вночі температура буде від -2° до +1°, а вдень повітря прогріється до +2°...+3°, а в Івано-Франківській та Чернівецькій областях - до +5°...+6°.

На півночі України сьогодні теж очікуються опади у вигляді мокрого снігу, а в Сумській області - просто снігу. Ночами тут градуси розподіляться нерівномірно: у Чернігівській та Сумській областях - до -10°...-12°, у Київській -5°, а в Житомирській - до -1°. Вдень же практично скрізь буде до +2°, крім Сумщини - там очікується до -3°.

У центрі України найхолодніше вночі буде в Черкаській та Полтавській областях, де стовпчики термометрів опустяться до -9°...-10°, на решті території в темний час доби буде до -7°...-3°. Вдень у центральних областях буде від -2° до +2°. У Вінницькій та Черкаській областях сніжитиме, можливий мокрий сніг. На решті території ймовірність опадів мала.

На жителів сходу країни сьогодні чекає невелика хмарність. Вночі морози будуть близько -9°...-7°, а вдень стовпчики термометрів покажуть -4°...-2°.

На півдні України сьогодні також буде невелика хмарність, вночі до -6°, а вдень найхолодніше буде в Запорізькій області та в Криму - від -1° до +1°. На решті території у світлий час доби очікується +3°...+5°. На півострові також очікується дощ зі снігом.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...