Увага! Україну закружляють хуртовини

У неділю та понеділок, 19-20 грудня , в Україні пройде чергова хвиля погіршення погоди. По всій території України будуть хуртовини, а на дорогах – ожеледиця. Про це синоптик Ігор Кібальчич розповів в інтерв'ю "Телеграфу", зазначають Патріоти України.

За його словами, періоди погоди пов'язані з активним циклоном, який спуститься до нас з районів країн Балтії та Білорусі. Згнили зіруються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. У північно-західних областях місцями з дощем.

Також буде посилення вітру до 15-20 м/с, через це очікуються хуртовини та снігові замети, а на дорогах – ожеледь.

"Зима остаточно вступить у права (за винятком південних областей та Криму, де збережеться ще позитивне тло температур та опади переважно у вигляді дощів) і вже в наступні дні спостерігатимемо стабільне зниження температури повітря на тлі поширення арктичної повітряної маси при північних вітрах", - відзначив синоптик.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...