Увага водіям! Не дайте 1 жовтня себе оштрафувати

З 1 жовтня в Україні починає діяти обов'язкова вимога правил дорожнього руху - водії, які їдуть за межами населених пунктів зобов'язані включати денні ходові вогні або ближнє світло фар.Світло необхідно включати в будь-який час доби. Дане правило діє для всіх механічних транспортних засобів до 1 травня 2021 року. Про це нагадала патрульна поліція України на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За порушення вимоги водіям загрожує штраф у розмірі від 425 до 510 гривень

Нагадаємо, у Кропивницького водій фури на швидкості врізався в тролейбус, в якому у цей момент перебувало близько 30 пасажирів. Після сильного удару тролейбус вилетів на тротуар, збив електроопору і зачепив приватний будинок.

Аварія сталася в центрі міста на перехресті вулиць Архангельської і Преображенської. Водій вантажного автомобіля Renault не пропустив тролейбус, який їхав головною дорогою.

В цій ДТП сильні каліцтва отримав водій тролейбуса. Після зіткнення він вилетів з водійського сидіння і сильно вдарився головою. Його госпіталізували. Що стосується пасажирів, їм пощастило більше, люди відбулися легким переляком і кількома синцями. Травмованих могло бути більше, але в салоні були зайняті тільки сидячі місця.

Раніше ми писали про те, що під Запоріжжям підліток у ДТП вбив трьох людей. 15-річний водій був за кермом Cherry, він не впорався з керуванням, і машина перекинулася.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...