Увага водіям! Рада скасувала штрафні бали за порушення ПДР

Народні депутати України скасували штрафні бали за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє “УНІАН”. На позачерговому засіданні Верховної Ради 24 квітня законопроект №2809 підтримали 302 парламентаріїв, зазначають Патріоти України.

Законом передбачається виключення статті про штрафні бали, а також положення, згідно з яким штраф за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, може бути накладений на громадянина після використання штрафних балів. Також виключаються згадки про розміри стягнень штрафних балів у разі порушень.

Штрафні бали ввели в 2015 році. На початку кожного року кожен водій отримував 150 балів. Їх стягували “за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі”. Якщо бали закінчувалися, то водій повинен був сплатити штраф.

Як повідомлялося раніше, на 20 вулицях Києва встановили перші камери фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...