Уважно на дорогах! Синоптики уточнили прогноз погоди для України на 9 березня

9 березня в Україні буде хмарно, але з проясненнями. Водночас зранку в деяких областях буде туманно. Подекуди піде несильний дощ, повідомив Український гідрометеорологічний центр. Температура в країні коливатиметься від -3°С до +18°С.

У західних областях сьогодні йтиме помірний дощ, вночі – із мокрим снігом. Також уночі місцями в центральних та східних областях, а вдень у північних областях спостерігатимуться опади. На решті території буде сухо.

У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Харківській областях вночі та вранці місцями очікується туман.

Вітер переважатиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, вдень у Карпатах місцями пориви сягнуть до 20-25 м/с. Температура вдень становитиме +7...12°С. На Волині та Рівненщині стовпчики термометра покажуть +4...9°С. У центральних, південних областях та в Криму повітря прогріється до +13...18°С.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...