"Увесь час голосно гукали": На Житомирщині 2-річна дитина сама пішла до лісу - її дивом знайшли за слідами на снігу (фото, відео)

У Житомирській області в селі Кам'янівка в неділю, 21 березня, зникла дитина віком 2,3 року. Вона гралася на подвір'ї, поки мати займалася господарством. Незабаром жінка виявила, що її сина ніде немає, на місці залишилися тільки його іграшки, передають Патріоти України.

Вона не змогла самостійно знайти малюка ні у дворі, ні на вулиці, і зателефонувала родичам. Її сестра викликала поліцію, повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Мати хлопчика розповіла правоохоронцям, що приїхала з сином за місто, щоб поприбирати на подвір'ї після зими. Відзначається, що село невелике, воно розташоване в лісистій місцевості.

Поліцейські разом із місцевими жителями поділилися на групи і почали оглядати територію: вони перевіряли порожні будинки, покинуті будівлі, зарості кущів і прочісували ліс.

На землі в лісі місцями ще зберігся сніг, на якому помітили відбитки дитячого взуття і пішли по сліду. "Увесь цей час голосно гукали хлопчика на ім’я. Врешті побачили дитину. Малюк спокійно ішов лісовою дорогою, а коли ми його покликали, розвернувся нам назустріч", – розповів заступник начальника Овруцького відділу поліції Петро Бородій.

На службовому автомобілі хлопчика привезли назад в село і передали матері. Дитина не постраждала і навіть не злякалася, незважаючи на те, що вона встигла зайти вглиб лісу на два кілометри.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...