Увірвалися в будинок, приставили пістолет: На Закарпатті пограбували родину селян, погрожуючи убити 12-річного хлопчика (фото, відео)

На Закарпатті четверо розбійників у масках та зі зброєю увірвалися до будинку в селі Топчино, погрожуючи вбивством малолітній дитині та господарям. Про це в п’ятницю, 17 грудня, повідомили у пресслужбі Нацполіції, передають Патріоти України.

Під прицілом пістолета нападники зв’язали родину, а потім, погрожуючи вбити 12-ти річного хлопчика - брата господарки, викрали близько шести тисяч доларів.

Усіх чотирьох підозрюваних поліція розшукала. Їх затримали (один із них переховувався на території сусідньої Івано-Франківської області) та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне затриманим загрожує до 12 років в’язниці.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...